•  Kort, swish, faktura, kredit
  •  Snabb leverans (2-4 dagar)
  •  69 kr i frakt upp till 10 kg 

 

0

Albecom

Åtelkamera viltkamera & övervakningskamera

Viltkamera & övervakningskamera

Albecom tillverkar åtelkameror och övervakningskameror som hjälper dig hålla koll på din åtel eller din villa etc. Sätt upp en viltkamera vid din åtel eller en övervakningskamera utanför ditt företag, eller varför inte vid skogsmaskinen eller dieseltanken. Få en överblick vad som händer vid det ställe du önskar.

Välj en GSM-kamera som skickar MMS till dig direkt

Kamerorna tar bilder eller film på rörelse, färgkort dagtid och svart/vitt på natten. Vissa modeller kan kompletteras med ett GSM-kort, vilket gör att bilden skickas direkt till din mobil och din mail. Vi tillverkar våra kameror i Asien och gör anpassningar för att kameran ska klara det nordiska klimatet. Kretskortet och mjukvaran optimeras därför så att de klarar svensk vinter och minus 20 grader. Till kameran följer en manual på svenska, vi har även en jourtelefon som är öppen 7 dagar i veckan för dig som har frågor när du ska sätta upp din vilt- eller övervakningskamera.

Funktionella kameror av högsta kvalitet

Alla våra kameror har 1 års garanti. Använd våra övervakningskameror för att bevaka din egendom eller en viltkamera för att få reda på vad som sker vid din spannmålsspridare. För mer information om var du hittar närmaste återförsäljare klicka HÄR eller på fliken "Återförsäljare" högst upp i menyn.

 

Vad betyder IP klassning? Detta betyder vilken klassning kameran har mot damm & vatten.

IP klassningen kan vara t.e.x. IP54, IP56, IP65, IP66. IP67, IP68 och så vidare.

Den första siffran står för Grad av skydd mot beröring & inträngande föremål (1:a siffran)

Den andra siffran står för Grad av skydd mot inträngande av vatten (2: siffran)

IP54.    Strilande vatten under 10min.  standard munstycke med 10 liter/minut vattenflöde, från alla vinklar.

Normal klassning på Åtelkamera och jaktradio= IP54

 

IP56.     Spoltät. Kraftig överspolning av vatten. Vattenstråle genom ett munstycke 12,5mm på ett avstånd av 2,5-3met. Flöde 100 liter/minut under 1min/m2 i 3minuter. IP56=Albecoms Åtelkamera BG520/BG530/MG883

 

 

Kamera MG883XKamera MG883X

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen