•  Kort, swish, faktura, kredit
  •  Snabb leverans (2-4 dagar)

 

0

Vapen

Här saluför vi vapen som kräver polismyndighetens tillstånd för att köpa och äga. Detta tillstånd (vapenlicens) erhålles genom polisen och prövas mot behov och bedömd lämplighet. Inga licenspliktiga vapen levereras före vapenlicens för det specifika vapnet beviljats köparen. Guntech AB är behjälplig i ansökningsprocessen. Förutsättningarna för köp av tillståndspliktiga vapen via denna webbshop hittar du under VILLKOR. Det åligger kunden att känna till och uppfylla de lagkrav som krävs för att erhålla vapenlicens så ett vapenköp skall kunna genomföras. Sammanfattningsvis, är du gangster försök inte köpa vapen via denna webbshop det enda du erhåller är en polisanmälan. Är du en hederlig människa med grundförutsättningar för att erhålla vapenlicens (god vandel och behovsgrund genom jägarexamen eller aktivt medlemskap i skytteförening etc.) men ändå nekas licens p.g.a. det ena eller andra, då är det inga problem att backa ur affären. Kontakta oss gärna om något är oklart.

Vapenfrakt sker via värdefrakt alltid i två separata försändelser, vapnet delat. Att skicka vapen har blivit väldigt kostsamt och det råder i det närmaste en monopolsituation då i princip samtliga fraktbolag säger nej till att transportera vapen. Vi ser därför ingen närliggande lösning på de extrema fraktkostnaderna. Att skicka ett vapen med värdeförsändelse delat i två kolli kostar ca. 1250 Skr. Guntech subventionerar därför er vapenfrakt och debiterar er 630 Skr. per skickat vapen.

Vid köp av vapen så ska det göras en ansökan till Polisen.Efter du har gjort ett köp kommer du att få ett mejl där det ligger en länk till en licensansökan. På den fyller du i de uppgifter som rör dig på licensansökningsbalnketten:

  • SÖKANDE
  • INNEHAV
  • FÖRVARINGSSÄTT
  • EV. ÖVRIGA UPPLYSNINGAR

När du har fyllt i den, mailar du denna licensansökan tillbaka till oss, licens@guntech.se

Vi fyller då i resterande uppgifter och skickar licensansökan till Polisen. Du kommer då att erhålla ett inbetalningskort ifrån Polisen med licensansökningsavgift.

Polisen startar handläggningen av din ansökan först efter de erhållit betalningen.

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen