•  Kort, swish, faktura, kredit
  •  Snabb leverans (2-4 dagar)
  •  69 kr i frakt upp till 10 kg 

 

0

ACRO Serien

ACRO™ NÄSTA GENERATION AV RÖDPUNKTSIKTEN ÄR HÄR

Aimpoint lanserade ett helt nytt riktmedelsalternativ för pistol när Acro™ seriens sikten introducerades på marknaden 2018. Aimpoint® Acro skapade en ny kategori av sluten rödpunktsoptik för pistoler. Den slutna designen skyddar punkten från lera, smuts eller andra element som kan störa dioden. Det säkerställer att du alltid har den röda pricken redo när du behöver den.

I vår jakt efter perfektion granskade vi alla aspekter av siktet och i händerna på våra skickliga ingenjörer kunde Acro nästa generation lanseras 2021. I Sverige erbjuder vi en modell för den civila marknaden som heter Acro C-2™. Acro C-1™ från den första generationen är fortfarande i försäljning.

"THE ACRO™ ADVANTAGE"

Det första vi bestämde var att Aimpoint Acro nästa generation skulle ha samma storlek och vikt, men med ökad styrka och hållbarhet. När vi påbörjade den här otroliga tekniska resan – fick allting re-designas, optimeras, kalibreras och testas om och om igen - som alla Aimpoint rödpunktsikten. Det gav resultat och det är vad vi kallar ”The Acro Advantage” - bland flera förbättringar passade vi även på att få in det större CR2032 batteriet utan att kompromissa med de tekniska specifikationerna som ger 50 000 timmar kontinuerlig användning. Vi introducerade också den senaste LED-tekniken och helt nya elektriska kretsar samt möjlighet att montera flip-up linsskydd speciellt framtagna för andra generationens Acro™ sikten.

MÅNGA OLIKA VAPENTYPER

Alla monteringslösningar från första generationen Acro C-1 passar även Acro C-2 vilket gör att alla Acro sikten kan användas på de flesta pistoler men också på karbiner och många jaktgevär. Acro serien är den minsta och lättaste serien i Aimpoints produktportfölj.

Acro serien är har en bevisad hållfasthet och pålitlighet, och är byggd för att överträffa alla användares krav.

Enkelt byte av batteri - batterihuset är inkapslat på sidan av siktet för ökad tillgänglighet vid batteribyte när siktet är monterat på ett vapen, så att siktet alltid är redo för användning.
Batteritid - 1,5 år för Acro C-1 och 5 år för Acro C-2
Klarar kraftiga rekyler - bevisat att motstå den brutala rekylen från .40 S & W-pistolammunition med över 20 000 skott.
Vattentäthet - kan sänkas till 5 meter.
Stängt sikteshus för bättre motståndskraft - med alla elektroniska komponenter som är säkert förseglade i det slutna huset är det omöjligt för miljöelement eller föroreningar att störa vägen mellan LED-sändaren och den reflekterande linsen.
3,5 MOA (Minute of Angle) röd punkt - som ger en kombination av snabb målupptagning på nära mål, samtidigt som den ger noggrannhet vid längre avstånd.
Monterat på ett kikarsikte, det kan användas som kompletterande back-up optik vid situationer med snabba skott på kortare avstånd.
Sportskytte - två sikten på samma vapen - en monterad på skenan, en i 45 graders position för att täcka avstånd från 2 - 100 meter.
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen